Zakelijke energiemarkt

Home \ Zakelijke energiemarkt

De zakelijke energiemarkt is onder te verdelen in kleine en grootzakelijke energieverbruikers. Hiernaast hebben we nog de energiemarkt voor particuliere huishoudens. Voor particuliere en klein zakelijke energieverbruikers kunt u de actuele energieprijzen vinden in de tabel boven aan de pagina. Grootzakelijke klanten kunnen individueel nog wel eens onderhandelen over de stroom en gas prijzen bij energieleveranciers. Wel kunt u als consument en kleinbedrijf zelf de keuze maken voor welke energiemaatschappij u kiest. Uiteraard gaat u hierin op zoek naar de goedkoopste aanbieder voor uw energieverbruik. Om hierin een goede keuze te kunnen maken, kunt u vrijblijvend gebruik maken van het energievergelijk hier op goedkoopste energie zakelijk.

Stroom zakelijk

Stroom zakelijk afsluiten? Bij het afsluiten van een zakelijk stroom contract is het inmiddels heel eenvoudig om de verschillende zakelijke stroomleveranciers met elkaar te vergelijken. Naast het vergelijken van stroomprijzen is de service die een energieleverancier biedt ook een belangrijk punt om mee te nemen in uw vergelijk. Voor het vergelijken van stroomprijzen kunt u gebruik maken van het vergelijk bovenaan de pagina. Door de goedkoopste stroom zakelijk af te nemen kunt u heel wat besparen op jaar basis. Waarom zou u nog langer te veel betalen als u eenvoudig kunt overstappen naar de goedkoopste zakelijke stroomleverancier. Naast ons vergelijk kunt u ook eens kijken naar de aanbiedingen van de energieleveranciers zelf!

Gas zakelijk

Gas zakelijk vergelijken? Welke gasleverancier is op dit moment de goedkoopste? Vergelijk hier de zakelijke gasprijzen van de gasleveranciers op de Nederlandse markt. Slim gas inkopen kan uw bedrijf heel veel geld opleveren op jaarbasis. Omdat gasprijzen variƫren is het verstandig om de markt continue te volgen indien u een grootzakelijke gas verbruiker bent. Laat u goed adviseren voor u een langdurig contract bij een leverancier afsluit. Zoek naar het gas contract dat het beste bij de wensen van uw onderneming aansluit. Verwacht u dat de prijs van gas de komende jaren gaat stijgen? Dan is dit wellicht een goed moment om uw gas prijzen vast te zetten voor een langere periode. Verwacht u daar en tegen dalende gasprijzen, dan kiest u waarschijnlijk voor een variabel of korte termijn contract.

Energie op maat

Voor grotere bedrijven die veel gas en stroom verbruiken kan een energieleverancier die energie op maat aanbiedt veel betekenen. Energie advies en een afgestemd aanbod kunnen veel voordeel opleveren voor bepaalde ondernemers groepen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zonne energie waarbij het dak met zonnepanelen gebruikt kan worden voor het opwekken van stroom. Laat u adviseren over de laatste subsidie regelingen voor bedrijven met betrekking tot duurzame energie. Naast zonne energie op maat voor bedrijven zijn er nog meer vormen van duurzame energie winning en energiebesparing. Een adviseur van een zakelijke energiemaatschappij zal u hier graag meer over vertellen. En uiteraard de mogelijkheden voor uw bedrijf door nemen.

Overstappen

Wilt u overtappen naar een andere energieleverancier? Dit is heel eenvoudig te realiseren via de vele energie vergelijking tools. Uw nieuwe energiemaatschappij zorgt voor de gehele overtap. U hoeft alleen uw energiestanden nog maar door te geven. Verder verandert er helemaal niets. U krijgt alleen een factuur van een andere energie aanbieder. De meest bedrijven en particulieren stappen over naar de goedkoopste energiemaatschappij. Maar er zijn ook ondernemers en huishoudens die juist voor groene energie kiezen. De reden om te switchen van energiecontract kan meerdere redenen hebben. Naast de energietarieven kunnen ook factoren als service en bereikbaarheid een belangrijke rol spelen om te veranderen van leverancier. Stapt u binnen uw contractperiode over dan kan uw huidige leverancier u een boete bedrag in rekening brengen. Houd hier rekening mee! In sommige gevallen is de nieuwe energieleverancier bereid deze kosten op zich te nemen.

VERGELIJK DIRECT EN BESPAAR